Wij bouwen websites voor vrijwilligerscentrales en welzijnsorganisaties om maatschappelijke betrokkenheid te vergroten.

Wat is Deedmob?

Deedmob is opgericht in 2016 met als doel de kracht van sociale technologie toe te passen op het veld van vrijwilligerswerk. Sinds we zijn gestart werken we nauw samen met maatschappelijke organisaties, overheidsinstellingen en het bedrijfsleven om een optimale omgeving te creëren voor het faciliteren en stimuleren van maatschappelijke betrokkenheid.

Zo lanceerden we onze eigen landelijke vacaturebank. Ondertussen wordt Deedmob.com gebruikt door 1,500+ goede doelen verspreid door Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Deedmob Team
 

Ontwikkeld vóór en dóór de zorg- en vrijwilligerssector

Het gebruiksgemak van onze websites rust op de hulp van ervaringsdeskundigen in de zorg- en vrijwilligerssector. Onze technologische oplossingen richten zich op een optimale beleving voor de gebruiker.

Verder werken wij samen met meerdere landelijke en Europese instellingen, zoals de Europese Commissie, de Rijksoverheid en het NOV. Zo zorgen wij dat onze technologie direct meebeweegt met nieuwe regelgevingen en trends.

 
bump-collaboration-colleagues-1068523.jpg

Directe hulp

Uit ervaring weten wij dat ijzersterke en snelle support de basis is van een succesvolle samenwerking. Daarom zijn wij altijd direct bereikbaar en denken we proactief mee over hoe we samen meer mensen kunnen helpen.

 
analysis-analytics-charts-669610 (1).jpg

Meten is weten

Onze eenvoudig te gebruiken analytische inzichten zorgen dat u weet wat er gebeurt op uw website en daarvan leert. Zo bent u de baas over uw website en blijft u met de tijd mee gaan.